Campionats d’Espanya d’Escacs per Edats

De finals de juny a principis d’agost s’estan disputant a Salobreña (Granada) els Campionats d’Espanya d’Escacs de les categories Sub8, Sub10, Sub12, Sub14, Sub16 i Sub18. El Foment Martinenc va enviar-hi representants en totes les categories fins Sub14: un total de quatre nens amb dos entrenadors.

En la categoria Sub8 Martí de la RIva Reina (7 anys) va aconseguir 2,5 punts de 9 partides en el seu debut a una competició de caire estatal, ocupant el 93è lloc a la classificació.

En la categoria Sub10 Daniel Álvarez Albiol va ocupar el 32è lloc amb 5,5 punts. A la modalitat d’escacs ràpid va obtenir el 23è lloc amb 6 punts.

En la categoria Sub12 Sergi Riu López va assolir el 13è lloc amb 6,5 punts, Víctor Álvarez Albiol el 20è lloc amb 6 punts i el seu germà Daniel el 111è amb 3 punts. A la modalitat d’escacs ràpid, Víctor va assolir el 5è lloc amb 7 punts (empatat amb el sots-campió) i Daniel va sumar 4 punts i es va classificar el 54è.

En la categoria Sub14 Víctor Álvarez Albiol va assolir el 22è lloc amb 5,5 punts, un resultat molt meritori en una categoria superior.

Els nostres representants van comptar amb l’assistència dels entrenadors del club Jordi de la Riva Aguado i Alfonso Jerez Pérez.

Esquerra, Martí afronta una ronda amb energia. A la dreta, el nostre trident Sub12: Dani, Sergi i Víctor.

Felicitats als nens pel seu esforç al llarg de tota la temporada, que culmina en aquests campionats d’Espanya, i gràcies als pares i mares pel seu suport. Bon estiu!