Pastorets

Arriba el Nadal i amb ell, puntualment, arriben també els Pastorets. Abraxas fa d’una de les nostres tradicions més arrelades un muntatge dirigit als més petits, on deixaran de ser espectadors per a sentir-se els veritables protagonistes de l’obra.

En Lluquet i en Rovelló es troben de sobte perduts en un bosc, fent camí per a veure el Nen Jesús al portal de Betlem. Durant la seva aventura es trobaran amb dos dimonis que intentaran posar-los les coses difícils, però gràcies a l’astúcia dels bons pastorets i, tot s’ha de dir, també a l’ajuda d’un àngel guerrer, sembla ser que se’n sortiran!

El text, original de Josep Ma Folch i Torres, ha estat adaptat per Abraxas per a aconseguir una obra dinàmica i engrescadora, que aconsegueix des de fa més de 30 anys que infants i pares surtin del teatre amb ganes de tornar-hi l’any vinent. Contribuïm entre tots a mantenir una tradició que es representa als teatres catalans des de fa prop d’un segle!

Enguany les actuacions seran a la Formiga Martinenca els dies 18 i 19 de desembre i 2 i 4 de gener, a les 18h. Molt aviat podreu reservar les entrades de forma anticipada a la secretaria del Foment Martinenc (dll-dj de 16 a 20h i div de 17 a 21h).

Més informació, al web d’Abraxas Teatre.