Gospel FM

La Coral FM va néixer amb l’objectiu de crear un grup musical on compartir la nostra passió per la música, i en particular la música gospel, a més de difondre la seva qualitat a través de les nostres interpretacions. Aconseguir un bon nivell de qualitat interpretativa per poder transmitir emocions que arribin al cor de la gent no és fàcil. S’ha de practicar regularment, dedicant algunes hores de la setmana a l’estudi, i a l’assistència als assajos.
Tot aquest esforç serviria de poc si el cor no estigués dirigit per un professional experimentat i coneixedor de les tècniques apropiades aplicades al cant. Algunes de les persones membres del cor, que al principi d’integrar-se al grup tenien escassos coneixements musicals, amb constància, temps i treball han aconseguit un nivell més que optim, aportant al grup la seva veu i el seu talent.
En resum, mentre que la constància, temps i treball dels membres del cor són essencials per aconseguir un nivell òptim, el paper del director és essencial per l’evolució del grup. Demostrant que el talent musical és una combinació de factors, que inclouen no només les capacitats naturals, sinó també la dedicació, la perseverança i el treball dur.
A més el cant coral és una activitat que pot aportar múltiples beneficis, tant en termes de salut com de desenvolupament musical i artístic. I com demostra l’exemple dels membres del cor que han millorat amb la pràctica i la dedicació, quasevol persona pot aconseguir un nivell òptim amb la constància i el treball.
Per acabar, el cant coral és una activitat que pot beneficiar la salut mental i emocional, ja que implica treballar en equip, compartir una experiència creativa i artística amb altres, desenvolupant una sensació d´unió i pertinença a un grup. Hi ha estudis que certifiquin que quan els cors canten, “els cors del cantaires bateguen al mateix ritme”. La música és salut… és vida.