Concurs de Ressenyes

IX CONCURS DE RESSENYES DE LA SECCIÓ EXCURSIONISTA DEL FOMENT MARTINENC

Bases del concurs

1. Participants. És un concurs obert a tothom.
2. Continguts. Les ressenyes que es presentin han de ser treballs idèntics i relacionats amb la muntanya. S’estableixen 2 modalitats de participació i cada persona pot presentar com a màxim una ressenya en cada una de les modalitats:
Ressenyes de muntanyisme bàsic: senderisme, mitja i alta muntanya.
Ressenyes tècniques: bicicleta de muntanya, esquí de muntanya, esquí de fons, espeleologia, escalada, descens de barrancs, raquetes de neu, etc.
3. Forma. Els articles han de ser en català i amb una extensió màxima de 1500 paraules. La ressenya ha d’incloure dades pràctiques i tècniques adaptades a la seva modalitat (distància, desnivell, grau de dificultat, croquis o mapa del recorregut, alguna fotografia per il·lustrar l’indret…)
4. Presentació. Caldrà presentar les ressenyes en format digital (.pdf o Word) a l’adreça de correu electrònic ressenyes@sefm.cat, sense cap dada personal que pugui identificar l’autor, posant en l’assumpte “9è concurs de ressenyes” i indicant a part les dades personals de l’autor. També es podran presentar en format paper a l’oficina de la secretaria de la Secció Excursionista del Foment Martinenc complementàriament a la versió digital (en CD o USB) en els formats abans comentats.
5. Terminis. La data límit per a la presentació de les ressenyes serà el 21 d’octubre de 2018. Els treballs que arribin més tard no es consideraran.
6. Drets. Els drets d’inscripció són gratuïts.
7. Jurat. Un jurat qualificat serà l’encarregat d’emetre el veredicte per premiar els millors treballs. El veredicte del jurat serà inapel·lable. Aquest jurat estarà format per tres persones especialistes en el món de la muntanya i en les diverses tècniques a valorar.
8. Divulgació. Respecte a la divulgació dels treballs premiats, els autors dels treballs premiats accepten donar el seu consentiment perquè la SEFM pugui publicar-los a les seves publicacions i web, així com publicar-los a la revista Vèrtex i allà on cregui oportú (sempre indicant l’autoria de la ressenya).
Si es demanés, els premiats haurien de fer una versió reduïda, amb una extensió màxima de 2000 caràcters sense espais, per ser publicada.
9. Premis. S’estableixen tres premis de cada modalitat, valorats de la següent manera:
Modalitat de ressenyes de muntanyisme bàsic
1r premi: 200 euros + lot d’obsequi
2n premi: 100 euros + lot d’obsequi
3r premi: 50 euros + lot d’obsequi
10. Acceptació. La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.
11. Lliurament de premis. El lliurament de premis i presentació de les ressenyes guanyadores tindrà lloc el 23 de novembre de 2018 a les 20:00h a la Sala d’Actes del Foment Martinenc (c/Provença 591-593 – 08026 Barcelona).