Campanyes solidàries Nadal 2018

En aquestes dates tan especials, el Foment Martinenc i diferents seccions realitzen activitats amb una vessant solidària per ajudar a la gent en dificultats o amb menys recursos.

Així, avui posem en marxa la campanya de recollida d’aliments en col·laboració amb el Banc d’Aliments de Barcelona i en benefici de la Parròquia de Sant Ignasi de Loiola. Fins el dia 23 pots fer les teves aportacions.

Us recordem que els productes a recollir prioritàriament són: llet, arròs, sucre, sal, farina de blat, oli d’oliva, conserves en general, espaguetis, tallarines i pasta per sopa, brous, galetes, melmelades, fruites en almívar, cacau, xocolata, productes d’higiene corporal, productes de neteja, productes de Nadal (torrons, neules, etc… que no són prioritaris).

A més, a partir del 10 de desembre fins el 4 de gener al matí el Foment serà punt de recollida de joguines noves i regals per als infants i la gent gran del barri. Ho podeu portar de 9 a 13h i de 16 a 20h de dilluns a divendres. Ningú sense regal de Reis!


Dimecres 12 les Dones Foment col·laboraran amb La Marató de TV3, que enguany es dedicarà al càncer.

Comments are closed.