Bases del certamen

BASES DE PARTICIPACIÓ

1. PARTICIPANTS:

Podran participar-hi totes les persones a partir de 16 anys que ho desitgin. Cada autora o autor participant pot presentar únicament un treball.

2. CONDICIONS DELS RELATS:

Hauran de ser inèdits originals i es presentaran en fulls DIN-A4 numerats, amb lletra Arial, cos 12 i a doble espai. L’extensió no serà inferior a 1 pàgina ni superior a 3 pàgines. El gènere literari podrà ser tant de ficció com no ficció.

Tots els originals s’han de trametre per correu electrònic a l’adreça certamendonesfoment@gmail.com . Per fer-ho, cal seguir el procediment següent:

2.1 En l’apartat Assumpte, s’hi ha de fer constar el nom del premi, el títol de l’obra i el nom de l’autora o autor.

2.2 L’original que opta al premi s’ha d’adjuntar a aquest missatge en un arxiu en format PDF. Aquest document PDF ha de tenir com a nom el títol de l’obra.

2.3 En un altre document adjunt, en format Word, s’hi ha de fer constar les referències que permetin identificar l’autora o autor (nom, cognoms, adreça postal, codi postal, localitat, adreça de correu electrònic, telèfon i DNI). Aquest document s’ha d’anomenar amb la paraula Plica seguida del nom de l’obra.

La persona responsable de secretaria, que no és membre del jurat, rebrà els originals i per correu electrònic en confirmarà la recepció a l’autora o autor.

3. CRITERIS DE VALORACIÓ

3.1 La creativitat

3.2 La utilització de llenguatge no sexista

3.3 Un enfocament de relat allunyat dels estereotips masculins i femenins tradicionals.

3.4 Que aporti una reflexió sobre la igualtat d’oportunitats entre homes i dones des d’una perspectiva de gènere

3.5 Que aporti conceptes culturals per la superació de les discriminacions de gènere que encara persisteixen a la nostra societat.

4. TERMINI DE PRESENTACIÓ:

La data límit de recepció d’originals és 15 de febrer de 2016.

5. PREMIS

S’adjudicaran tres premis:

Primer premi, dotat amb 200€
Segon premi, dotat amb 100€
Tercer premi, dotat amb 75€

L’adjudicació dels Premis serà feta per un Jurat format per persones expertes en temes literaris i en igualtat de gènere.

Els originals presentats que no hagin estat guardonats es destruiran 30 dies desprès del lliurament del Premi.

6. LLIURAMENT DE PREMIS

Es comunicarà a totes les persones premiades el veredicte del Jurat mitjançant correu postal o electrònic: el lloc, data i l’hora del lliurament dels Premis que es portarà a terme al voltant dels actes de commemoració del 8 de març, dia Internacional de les Dones.

Qualsevol situació no prevista en aquestes bases i en el transcurs del desenvolupament del certamen serà resolta per l’organització d’aquest Premi. La presentació d’un treball pressuposa l’acceptació integra d’aquestes bases.

Barcelona, octubre de 2015.

One thought on “Bases del certamen

  1. Pingback: Sant Martí amb veu de dona » El l Certamen Literari “Dones Foment” ja està en marxa

Comments are closed.