XVI Obert Internacional d’escacs Foment Martinenc – Ronda 2

La segona ronda de l’Obert Internacional d’Escacs del Foment Martinenc – Memorial Josep Paredes va coincidir amb el pont del Primer de Maig, la qual cosa va fer que alguns jugadors es demanessin un bye, però també va coincidir amb altres esdeveniments, com ara la primera eliminatòria del Campionat de Catalunya Absolut (amb la participació del Campió de Catalunya sub18 Carles Díaz), les Finals i Playoffs de la Lliga Catalana al diumenge, i la sortida del nou Columna Oberta, on podeu trobar informació de les nostres activitats.

Donem la benvinguda als nous jugadors que s’han incorporat en aquesta ronda als tres grups i comuniquem que la inscripció està oficialment tancada. Als que no heu pogut jugar aquest any us esperem aquí a l’edició del 2015!

Al Grup A hem tornat a veure enfrontaments duríssims i només sis jugadors han aconseguit sumar els dos primers punts. Entre ells, els jugadors locals Leonardo Valdés i Daniel Garrido, que s’enfrontaran a la tercera ronda. També amb dues victòries es troben Lázaro Lorenzo, Ferran Cervelló, Fran Fernández i Luis Alberto Gómez. Aquest es va imposar al jove Oriol Porta a un més que interessant final de cavalls que recomano per l’anàlisi de la setmana.

Al Grup B continuen les sorpreses i la lluita a tots els taulers… tot i que alguns jugadors potser tenien al cap més futbol que escacs 😛 Bernat Fuertes i Jaume Lladós, entre d’altres, estan guanyant les seves partides amb bon estil i el seu duel a la tercera ronda pot ser molt important. Per ara, deu jugadors porten el ple i la revelació d’aquestes primeres rondes és Francisco Maqueda.

Al Grup C tenim 18 jugadors amb 2 punts. Menció especial per a la remontada d’Ignasi Archs i les bones partides d’atac de l’Ariadna Bada i Xavier Marzo.

El diumenge 18 de maig el MI Alfonso Jerez oferirà la primera sessió d’entrenament oberta a tots els jugadors del torneig. Es farà en horari matinal i està previst que la segona sessió sigui el diumenge 1 de juny a la tarda, per tal de que tothom s’ho pugui combinar.