Recordant Joan Brossa

Coordinat per la Fundació Joan Brossa, que compleix 20 anys d’existència, el 19 de gener del 2019 ha començat l’Any Joan Brossa, amb motiu de la commemoració del centenari del seu naixement i el Foment Martinenc hi participa amb una exposició i una sessió cultural en record d’aquest singular poeta barceloní.

Del 6 a l’11 de maig la Sala Camañes acollirà una exposició on el nostre soci Faust Núñez Romeo, amic del poeta, ens presenta les seves creacions amb pedres decoratives amb les que recorda les seves vivències en comú. L’artista busca transmetre alguns dels Poemes Visuals de Joan Brossa amb aquest suport material natural.

La tarda del dimecres 8 es celebrarà l’acte central d’aquesta exposició on podrem aprendre una mica més sobre aquesta relació que ha inspirat a Faust.

A més, el Cafè dels Poetes del mes de maig estarà també dedicat a Joan Brossa. Diumenge 5 de maig a partir de les 18h el grup “Fomentem la poesia” de Dones Foment farà un recorregut pel seu llenguatge poètic amb una selecció especial dels seus escrits.

Us convidem a ampliar informació sobre l’Any Joan Brossa a la pàgina dedicada al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Comments are closed.