Re-estrena de “L’Art de la Comèdia”

Tot just ha acabat la temporada 2018/2019 de Pastorets i tornem a aixecar el teló.

Dissabte 26 i diumenge 27 el nostre grup de teatre Abraxas re-estrena “L’Art de la Comèdia” de l’italià Eduardo di Filippo, que ja van presentar el mes de maig.

En una ciutat de províncies italiana, el nou prefecte es disposa a rebre les visites del seu primer dia de feina. Per distreure’s una estona, acceptarà escoltar el director d’una tropa ambulant que ha perdut el seu teatret a causa d’un incendi, i que pretén convidar-lo a assistir al seu espectacle per tal que el nou dirigent, amb la seva presència, demostri a la ciutadania que aquell art encara té una gran importància social. Després d’una apassionada controvèrsia en què polític i humorista només faran paleses les seves desavinences, l’artista s’endurà per error la llista de visites que encara ha de rebre el prefecte, i sortirà per la porta amenaçant de fer que la seva família teatral converteixi aquella sala d’audiències en una zona d’incerteses sobre les diferents realitats que des d’aleshores visitaran l’espai públic.


Us esperem com sempre a les 18h a la Sala d’Actes del Foment Martinenc. No us ho podeu perdre!!!! Entrades disponibles a Secretaria.