Nous tallers

Informació sobre els tallers que estrenem aquest trimestre:

INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL i VIDA QUOTIDIANA (Pilar Oliva)

Horari: 2on dilluns de mes, 19:15 a 20:15.

La vida, el dia a dia, va fent que ens posem davant de situacions i prenguem decisions. Aquestes decisions poden ser encertades o no, però sempre estan barrejades d’emocions, de sentiments, tant si actuem pensant o per instint. Conèixer-nos, saber perquè actuem, saber com fer valdre la nostra opinió, saber dir les coses bé, evitar malentesos… El taller mensual va enfocat a viure la nostre vida d’una manera més agradable i sabent com conduir-la per nosaltres mateixes sense la pressió social imposada des de fora. Farem nostres les paraules emocions, assertivitat, sentiments, anclatges emocionals i tot un seguit d’ estratègies que faran més fàcil el dia a dia.

MUSICOTERÀPIA (María Ballesteros)

Horari: Dimecres, de 12 a 13h.

La música és una companya fidel en les nostres vides. Ens permet comunicar-nos amb altres persones, relaxar-nos quan ho necessitem i expressar emocions per nosaltres quan no sabem què dir. En aquest curs, ens divertirem fent jocs amb percussió per mantenir la ment activa, compartirem les cançons de tota la vida, aprendrem a usar la música per a relaxar-nos i sobre tot, crearem un espai de confiança i benestar entre tots.

HIPOPRESSIUS (M. Eugènia Mancilla)

Horari: Dimecres, de 15:45 a 16:45h.

És una tècnica destinada a reforçar la faixa abdominal. Són un conjunt d’exercicis (postures i moviments) que permeten rebaixar la tensió de la zona intra-abdominal (cavitat toràcica, abdominal i pèlvica) i a la vegada, activen els músculs del sòl pelvià i zona abdominal profunda. La tècnica combina la respiració i control adequat de l’abdomen. Treballarem per millorar la tonicitat de la musculatura abdominal, sòl pelvià i columna vertebral, ja que a causa de l’edat, determinats esports d’alt impacte o el post-part, aquesta musculatura pot estar debilitada o danyada.

GAC (M. Eugènia Mancilla)

Horari: Dimecres, de 16:45 a 17:45h.

El sistema d’entrenament GAC prové de la unió de tres paraules que defineixen exactament de què es tracta: Glutis, Abdominals i Cames. Practicar GAC és realitzar un conjunt d’exercicis dedicats a enfortir i a tonificar aquestes tres zones del cos que moltes vegades són les més afectades del nostre cos per la vida sedentària.

COM EDUCAR ELS FILLS – COM POSAR LÍMITS? (Pilar Oliva) – 1a sessió NOVEMBRE

Aquest taller té inscripció per a cada sessió, no per trimestre.

De ben segur totes i tots hem sentit un munt de vegades que les nenes i els nens d’ avui en dia són uns mal educats, que abans això no passava, que una bufetada a temps ho arregla tot… I les mares i els pares anem desorientats, amb sentiments de culpabilitat i la sensació d’ equivocar-nos de manera constant.

Les càpsules volen ajudar a fer més planer el difícil camí del no, amb dolçor, amor i amb la idea sempre del diàleg i l’ empatia com a eines que guien aquest camí. En aquestes càpsules es tractaran temes i edats variades sempre amb la intenció de fomentar la participació i mirar de trobar solucions pràctiques des dels dos anys fins els divuit. No tenim vareta màgica però sempre , sempre, provem de trobar-la .