Molt més que futbol

Com cada any, intens més de novembre per la Penya Blaugrana Foment Martinenc.

Continuen les sessions de “Memòria i Futbol” a càrrec de la doctora Cristina Doménech. Dijous 8 ens va acompanyar l’exjugador del FC Barcelona Paco Martínez per recordar amb nosaltres la final de Basilea. També hem comptat amb la presència de l’ Elvira Pou, directiva de l’àrea social del Barça, Jordi Monturiol de la FPBE, el periodista Toni Closa i directius i socis de la Penya.

Dissabte 10 es va celebrar el X Campionat Social de Dòmino. Molt bon ambient i moltes parelles ben avingudes van omplir la sala de la Penya en una activitat plenament consolidada al calendari de la secció i l’entitat.

El plat fort arriba el proper dissabte 17 amb la jornada de celebració del 63è aniversari de la Penya. La Sala d’Actes del Foment Martinenc es vestirà de gal·la per rebre més de 100 persones que gaudiran d’un dinar especial que es tancarà amb el lliurament de premis del Certamen Literari de Contes del Barça i el Campionat de Dòmino. Moltes sorpreses, convidats de luxe i l’actuació del grup de playback L’Amistat de Dones Foment.