“L’Art de la Comèdia” amb Abraxas

Tot just ha acabat el Concurs de Teatre Amateur del Foment Martinenc (dissabte 14 tindrà lloc el lliurament de premis) i tornem a aixecar el teló. El mes de maig el nostre grup de teatre Abraxas estrena  “L’Art de la Comèdia” de l’italià Eduardo di Filippo.
En una ciutat de províncies italiana, el nou prefecte es disposa a rebre les visites del seu primer dia de feina. Per distreure’s una estona, acceptarà escoltar el director d’una tropa ambulant que ha perdut el seu teatret a causa d’un incendi, i que pretén convidar-lo a assistir al seu espectacle per tal que el nou dirigent, amb la seva presència, demostri a la ciutadania que aquell art encara té una gran importància social. Després d’una apassionada controvèrsia en què polític i humorista només faran paleses les seves desavinences, l’artista s’endurà per error la llista de visites que encara ha de rebre el prefecte, i sortirà per la porta amenaçant de fer que la seva família teatral converteixi aquella sala d’audiències en una zona d’incerteses sobre les diferents realitats que des d’aleshores visitaran l’espai públic.


Diumenge 6 l’actuació començarà a les 17h i diumenge 13 a l’horari habitual de les 18h. Us esperem a la Sala d’Actes del Foment Martinenc. No us ho podeu perdre!!!!

Comments are closed.