Escacs a la tardor

Al llarg de vuit setmanes el Foment Martinenc ha estat una de les seus del Campionat Absolut de Barcelona, que reuneix a alguns dels millors jugadors de la província. Aquesta competició, on participen deu socis de la nostra entitat, finalitza diumenge 26 de novembre.

Divendres 24 comencen els Campionats Escolars de Barcelona, amb la participació de com a mínim 11 nens de la nostra escola (llista encara no tancada). La competició se desenvolupa en diverses seus de Sants i Sant Andreu i classifica per als Campionats de Catalunya d’Edats que es disputaran durant les vacances de Setmana Santa.

Dissabte 25 celebrem les tradicionals ràpides de Festa Major, programades inicialment per a dissabte 11. Aquest torneig, gratuït i de caràcter festiu, està obert a jugadors de totes les edats i nivells amb o sense llicència federativa.

Finalment, la secció d’Escacs organitza dissabte 9 de desembre (sessions de matí i tarda) un torneig d’escacs actius vàlid per rating català i internacional. Més de 80 jugadors van participar a l’edició de 2016. Tota la informació fent clic aquí.

Comments are closed.