Escacs a la tardor

La secció d’Escacs ha iniciat un nou curs ple d’activitats, tant formatives com de competició. Una novetat aquesta tardor és el “I Obert FOMENTem els escacs”, que ha reunit 28 participants i s’està disputant els dissabtes a la tarda fins l’1 de desembre.

Com cada any el Foment Martinenc és una de les seus del Campionat Absolut de Barcelona, que reuneix a alguns dels millors jugadors de la província. Aquesta competició, on participen onze socis de la nostra entitat, finalitza diumenge 2 de de desembre.

Dissabte 17 celebrem les tradicionals ràpides de Festa Major. Aquest torneig, gratuït i de caràcter festiu, està obert a jugadors de totes les edats i nivells amb o sense llicència federativa.

Divendres 23 comencen els Campionats Escolars de Barcelona, amb la participació de com a mínim 10 nens de la nostra escola (llista encara no tancada). La competició se desenvolupa en diverses seus de Sants i Sant Andreu i classifica per als Campionats de Catalunya d’Edats que es disputaran durant les vacances de Setmana Santa.

Finalment, dijous 6 de desembre, en sessions de matí i tarda, celebrarem un torneig d’escacs actius vàlid per rating català i internacional. Més de 90 jugadors van participar a l’edició de 2017. Tota la informació fent clic aquí.