Escacs a la Festa Major

Dissabte 17, coincidint amb la Festa Major del Clot-Camp de l’Arpa, la Secció d’Escacs del Foment Martinenc ha organitzat el seu tradicional torneig de partides ràpides obert a aficionats de totes les edats i nivells.

El torneig ha estat un gran èxit de participació, amb un nou récord de més de 70 jugadors que van omplir la sala d’escacs de l’entitat i ocupar també una sala anexa. L’ambient festiu va ser protagonista i el torneig es va desenvolupar sense cap incidència, més aviat una excel·lent col·laboració entre els jugadors més experimentats i els que debutaven en una competició d’escacs.

Destaquem la presència del Mestre Internacional del Sant Josep de Badalona Joan Fluvià, un especialista en modalitats ràpides que es va veure superat pels jugadors locals, l’equip sub16 del Foment Martinenc recent sotscampió de Catalunya (Víctor, Sergi, Pau i Àlex) i el campió d’Espanya juvenil de l’ONCE Albert Morales, l’habilitat del qual va sorprendre enormement els assistents.

Empat final a dalt de la classificació entre el Mestre Internacional Alfonso Jerez Pérez, jugador i entrenador del Foment, i el seu company del primer equip Jordi Chalmeta Ugas Trobareu la classificació final aquí.

Galeria d’imatges del torneig

IMG_20181117_184425-min

Picture 22 of 22

La propera fita de la secció serà el X Torneig d’Escacs Actius del 6 de desembre.