Concert Solidari de Gospel FM a Sant Ambròs

Dissabte 30 d’abril la nostra coral Gospel FM va participar a un concert solidari a la parròquia de Sant Ambròs (La Pau) juntament amb altres dos corals. L’entrada al concert era una aportació de 2kg de menjar destinats al Banc d’Aliments.

El concert va resultar un gran èxit, tant en la recollida d’aliments (dues tones) i massiva assistència de públic, com per l’alt nivell artístic de corals, músics i ballet, que va culminar en una llarga ovació final amb el públic en peu. Va ser tal el clam i els resultats en la recaptació d’aliments que l’organització ja ha sol·licitat formalment la repetició del concert el proper mes de desembre.

La coral Gospel FM assaja al Foment Martinenc, tots els dimecres de 20 a 22 h i està oberta a qualsevol persona que desitgi formar part. La propera actuació de Gospel FM serà diumenge 22 de maig a casa, a la Trobada de Corals que es celebrarà dins les Festes de Primavera del Foment Martinenc.

Llegueix aquí una crònica del concert amb fotos i vídeo per la periodista Júlia López a la web “Sant Martí amb veu de Dona”