Celebrem el Nadal

S’acosta el Nadal i al Foment Martinenc hem preparat un grapat d’activitats per celebrar aquestes festes en el millor ambient.

Ens hem adherit a la campanya de Nadal del Banc d’Aliments de Barcelona i demanem la vostra col·laboració per al recapte, que es destinarà a la Parròquia de Sant Ignasi de Loiola. Fins el dia 18 hi podeu aportar aliments. A més, a partir del 12 de desembre i fins el 5 de gener el Foment serà punt de recollida de joguines i regals per a la gent gran.

Diumenge 11 us convidem a la festa de “Nadal al Foment”. A les 18h rebrem al jove Mag Dídac per un espectacle de màgia gratuït. Cap a les 19h començarà un berenar-sopar social que es tancarà amb el sorteig d’un pernil. Podeu reservar els vostres tiquets a Secretaria fins divendres.

Dissabte 17 tindrem un Cafè-Tertúlia de caire nadalenc amb la presentació i signatura del llibre “Celebrem el Nadal: quan, com i perquè de la festa més gran”, a càrrec del folklorista Amadeu Carbó.

A més a més, recordeu que els Pastorets d’Abraxas passaran pel Foment Martinenc en la seva ruta a Betlem. Aquesta temporada amb 5 actuacions: 17 i 18 de desembre, i 4, 7 i 8 de gener.

Per al 4 de gener esperem la visita del Rei Melcior.

Bones festes a tothom!

Comments are closed.