Crònica ronda 3

Cap de setmana de pluja, i pluja d’escacs d’atac. Especialment del grup A us recomano… bah, mireu-les totes que n’hi han moltes molt interessants 🙂

La partida ha estat un somni per a un jugador del Drac. Ara segueix un remat senzill però molt bonic.

Al Grup A tenim un líder en solitari, el jugador del Foment Martinenc Dani Garrido. Amb blanques va assolir avantatge a l’obertura davant el jove Xavier Povill en una Caro-Kann de l’Avanç. Posteriorment va conduir la partida fins un final guanyat, on li va costar rematar però finalment és l’unic jugador del grup amb 3 punts.

Víctor Vehí i Artur Valls ni tan sols van començar a jugar, però s’ha de dir que el MI del Montcada no es trobava en disposició de lluitar i fins i tot ens va demanar disculpes. L’altre jugador amb 2 punts, Teo Asensio, va plantejar una partida molt valent davant el MI Arturo Vidarte, però es va veure superat per temps i tàctica.

Al grup de 2,5 s’hi afegeixen quatres jugadors. Daniel García va pressionar el seu rival durant tota la partida fins obtenir el premi del punt, però a la resta de taulells la història va ser diferent. Tant Jorge Abad com Jordi Chalmeta van desaprofitar bons avantatges fins patir doloroses derrotes contra Cristian Fernández i Lluis Jové respectivament. Per la seva part, Joaquim Lacasta va caure davant Luis Alberto Gómez en una partida on qualsevol resultat era possible.

Al Grup B Conxita Canela es queda sola al capdavant després d’una errada en el càlcul de la seva rival Lourdes Hernando i l’empat entre Magí Bernat i Manel Quiles. Les pitjors errades de càlcul del dia, però, van ser les de Pau Pascual i Joan Guinjoan, que van deixar escapar en un sospir el punt sencer davant dos talents de la pedrera del Colon.

Una de les últimes partides en acabar d’aquest grup la va protagonitzar un altre jove del Ateneu Colon, Gerard Munné, qui va rebre el premi a la seva constància: els finals de torres són un malson!

Al grup C encara tenim 7 jugadors amb 3 punts. Destaca la bona partida de Sergi Espejo després de patir la setmana anterior, i la victòria del veterà Rafael Ylla després d’una obertura caòtica.

En aquest grup hem de lamentar algunes incompareixences. Recordeu que fins dimarts a les 15h es pot demanar (per telèfon o correu electrònic) no ser aparellat, tot i que sabem que de vegades hi han imprevistos.

Per tancar la crònica, un recordatori de la classe oberta del MI Antonio Torrecillas: us esperem dijous 19 de maig a les 19h.