Campionats de Catalunya d’Escacs 2019

Bon paper dels nostres joves talents als Campionats de Catalunya d’Escacs 2019 que es van celebrar durant les vacances escolars de Setmana Santa a l’hotel Palas Pineda, a la platja de la Pineda (Tarragona).

La delegació del Foment Martinenc va estar formada per vuit nens i tres nenes, acompanyats de les seves famílies i amb el suport dels entrenadors Jordi de la Riva i Alfonso Jerez. Vam tenir representació a les categories Sub12, Sub14 i Sub16. Podeu consultar tota la informació dels campionats a la pàgina web de la Federació Catalana d’Escacs.

Puntuacions dels nostres en 9 partides:
Sub12: Martí de la Riva 4 punts, Èlia Lloansí 3,5 i Víctor Murciano 2,5.
Sub14: Àlex Rodríguez 4 punts i Sara Murciano 2.
Sub16: Víctor Álvarez campió amb 7,5 punts; Pau Moya 9è classificat amb 6,5; Sergi Riu i Àlex Bes 5,5 punts; Guillem Arias i Natalia Murciano 3,5.

La primera alegria ens la va donar el Víctor, que amb sis victòries i tres empats es va proclamar campió sub16 en solitari. Felicitats!


Víctor Álvarez Albiol, al més alt del podi Sub16

A més, el bon torneig del nostre grup Sub16 ens va permetre assolir el segon lloc al Trofeu Jordi Puig, la classificació combinada Sub14-16-18.


D’esquerra a dreta de la imatge: Sergi, Pau i Víctor amb el trofeu de sotscampions

La secció d’escacs no s’atura. Dissabte 27 comença el XXI Obert Internacional d’Escacs del Foment Martinenc – VI Memorial Josep Paredes, amb més de 200 jugadors, i diumenge 5 de maig els equips A i B participen a la Final de la Copa Catalana a Salitja (Girona).

Comments are closed.