Campionat de Catalunya per equips 2013

Llevat de la Divisió d'Honor, aquest diumenge ha finalitzat el Campionat de Catalunya per Equips 2013. Sis equips de la secció d'Escacs del Foment Martinenc han participat en aquesta competició. Resumim a continuació les seves actuacions:

El Foment Martinenc A porta 3 victòries, un empat i 5 derrotes i es troba al 7è lloc a la classificació de Divisió d'Honor de Catalunya, màxima categoria dels escacs catalans. Encara resten dues jornades, que es disputaran al mes d'abril, i només una combinació molt desafortunada de resultats propis i aliens podria fer baixar l'equip.

El Foment Martinenc B ha obtingut el 7è lloc al seu grup de la Segona Divisió Catalana amb 3 victòries i 6 derrotes. Enric Coquard i el jove Martín Forsberg han estat els jugadors més destacats, amb 6,5 i 7 punts de 9 respectivament.

El Foment Martinenc C ha obtingut també el 7è lloc al seu grup de la Primera Provincial, amb 3 victòries, un empat i 5 derrotes. Jordi Atserias no ha perdut cap partida a tota la competició.

El Foment Martinenc D s'ha hagut de conformar amb la 4ª posició al seu grup de Segona Provincial, amb 5 victòries, 2 empats i 2 derrotas, una a la ronda final que li ha deixat fora de l'ascens a Primera. Malgrat tot, han fet un gran torneig, destacant Alejandro Rosell, amb 6,5 de 9, i Josep Roca amb 6 de 9.

El Foment Martinenc E debutava a Segona Provincial després d'haver aconseguit un brillant ascens a 2012. La competició ha sigut molt dura i, amb 3 victòries i 6 derrotes, han ocupat el 9è lloc al seu grup. Finalment han mantingut la categoria amb un gran esforç col·lectiu i una bona victòria a la darrera i decisiva jornada.

El Foment Martinenc F ha arrassat al seu grup de Tercera Provincial, cedint només un empat a tota la competició. El seu triomf els porta merescudament a jugar a Segona Provincial a la propera temporada. Moltes felicitats a Fausto Núñez, Ramon Gibert, José Mir, Andreu del Río i Joan Pont!

Comments are closed.